fbpx

Boek ‘Lang en gelukkig uit elkaar’

17.95

Wil je een goede start maken met het internetdaten zodat je alle beginnersfouten kunt overslaan? Dan is de stap-voor-stap handleiding in het boek van datingcoach Denise Janmaat écht iets voor jou!

Ben je al even aan het daten en wil het nog niet lukken om De Ware te vinden? Met dit boek ontdek je hoe je het anders kunt aanpakken om wél succes te hebben.

Aan de hand van vele voorbeelden en tips, leidt datingexpert Denise Janmaat je stap voor stap door alle fases van het daten. Ze onthult je haar Succes-Strategie voor het internetdaten, die zij in de loop der jaren ontwikkelde. Als oprichter van de eerste datingsite in Nederland (in 1998) kent zij het klappen van de zweep en vertelt ze in dit boek de fijne kneepjes om het daten ook voor jou tot een succes te maken.

Categorie:

Beschrijving

Met ‘Lang en gelukkig uit elkaar’ (Conscious Uncoupling) laat Katherine Woodward Thomas je een nieuwe manier ontdekken waarop je in een relatie en na een relatie met elkaar kunt omgaan.

Het spiegelt je ook in het patroon van gedrag dat jij gebruikt in een relatie. Daarmee kun je ontdekken wat je graag zou willen, waarom dat een uitdaging voor je is en hoe je dat het beste kunt bereiken.

De uitgebreide beschrijving van de 5 stappen om hiermee aan de slag te gaan, maken van het boek een praktische handleiding.

Ga naar de bovenkant